Algemene voorwaarden Aldus Boek Compagnie


Algemeen
 

Door het plaatsen van een bestelling geeft u te kennen dat u met de algemene voorwaarden akkoord gaat. 

Prijzen 

Alle prijzen op de website zijn in euro’s en inclusief BTW en exclusief verzendkosten. 

Alle prijzen zijn onder voorbehoud van druk- en zetfouten. 

Betaling 

Nadat u een bestelling heeft geplaatst, krijgt u een mailtje met de bevestiging van de bestelling, de betaalgegevens van Aldus Boek Compagnie en de totaalprijs van de bestelling inclusief verzendkosten. 

Verzending 

Producten worden verzonden via PostNL. Afhankelijk van de grootte van het product wordt gekozen voor brievenbuspost of pakketpost. Voor brievenbuspost gelden de volgende tarieven: 

0-50 g € 1,82 

50-100 g € 2,73 

100-350 g € 3,64 

350g -2 kg € 4,50 

 

Voor pakketpost brengen wij € 7,50 in rekening. 

Aansprakelijkheid 

Aldus Boek Compagnie is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging tijdens transport.  

Levertijd 

Na betaling streeft Aldus Boek Compagnie ernaar de bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Aldus Boek Compagnie stuurt een e-mail als bevestiging dat het product is verzonden naar de klant. 


Retour- / herroepingsrecht 

De klant heeft het recht het product binnen een periode van 14 dagen aan te melden voor retour. De klant is gehouden eerst een e-mail hierover te sturen naar info@aldusboekcompagnie.nl, alvorens over te gaan tot terugzending. U heeft dan nog 14 dagen om het product terug te sturen. Terugzending van het product dient te geschieden in de originele verpakking en in nieuwstaat verkerend. Het terugzenden van het product komt geheel voor rekening en risico van de klant. 

Het herroepingsrecht geldt niet voor producten die een duidelijk persoonlijk karakter hebben, zoals gesigneerde boeken. Bij boekhandels hanteren wij, door de ervaring daartoe genoodzaakt, geen recht van retour.

Klachtenafhandeling 

Alle producten van Aldus Boek Compagnie worden zorgvuldig verpakt en in nieuwstaat geleverd. Mocht er onverhoopt een klacht zijn, dan kan er samen met de klant naar een oplossing worden gezocht. 

Privacy 

Aldus Boek Compagnie respecteert de privacy van de klant en draagt zorg voor een vertrouwelijke behandeling van uw persoonlijke gegevens. Gegevens worden niet aan derden beschikbaar gesteld. 

Afbeeldingen en specificaties 

Alle afbeeldingen, maten, kleuren op de website van Aldus Boek Compagnie gelden bij benadering, zijn indicatief en kunnen geen aanleiding zijn tot schadevergoeding of ontbinding van de overeenkomst. Kleuren op een beeldscherm kunnen afwijken van de werkelijkheid. Alle foto’s op de website zijn eigendom van Aldus Boek Compagnie. Het is niet toegestaan foto’s en/of producten te kopiëren.